A kutatás és innováció elősegíti az olyan komplex globális problémák kezelést, mint az éghajlatváltozás, energiaellátás, digitalizáció, mobilitás, vagy a természeti erőforrások kérdése. Mindemellett jelentősen hozzájárul a munkahelyteremtéshez, valamint a bruttó hazai termék növekedéséhez, ezáltal előmozdítja az össztársadalmi jólétet.

A Horizont Európa elnevezésű, 2021-2027-ig érvényben lévő uniós kutatási és innovációs keretprogram 95,5 milliárd eurót allokál a nemzeti és regionális K+I kezdeményezések finanszírozására, mely mintegy 30%-os növekedést jelent az előző időszak ráfordításához képest. A keretprogram 35%-át a klímaváltozásokkal kapcsolatos célkitűzésekre kell fordítani, így az ilyen irányú törekvések jelentős szerepet kapnak a programon belül.

Cégünk kiemelten kezeli nemzetközi és hazai K+F projektekben való részvételét a pályázatírói, pályázatfigyelési, tanácsadó és projektmenedzsment szolgáltatások területén szerzett jelentős tapasztalatainkra alapozva. Az európai kutatószervezetekkel, egyetemekkel, laborokkal és magánvállalatokkal így szerzett nemzetközi kapcsolataink ápolását prioritásnak tekintjük, és a projektekhez szükséges szakmai konzorciumok kialakításánál rendszerint hasznosítjuk.